fbpx

YOUTHPLANET

11. – 16. juli

Endelig YouthPlanet! Du er velkommen om du har vært med før eller er helt «ny», og er mellom 14 og 19 år. YouthPlanet samler til en unik uke med ungdom fra hele landet. På denne leiren får kommet tettere på din rolle i misjon, lærer mer om hva det vil si å følge Jesus og ikke minst et sted med mye glede, vennskap og action! I år starter vi mandag 11. juli kl 1700 og holder på til lørdag 16. juli kl 1300.
Ved innsjekking får deltaker utlevert deltagerbånd. Man sjekker seg inn på Planetkontoret som er lokalisert i foajéen til Sarons Dal-hallen når man ankommer.

KONTAKT

Leirsjef Simon Kristiansen – simonbjoernkristiansen@gmail.com / 942 97 695 

PRAKTISK INFORMASJON:
Aktiviteter
Årets aktiviteter bygger på tribes (grupper) som konkurrerer i diverse oppgaver utover uken. Torsdagen består av en selvvalgt aktivitet med påmelding (se alternativ under).  Resten av dagene er alle ungdommene samlet på felles aktiviteter, møter, og konseptkvelden “The Oscars”.   

Overnatting og måltider
Vi har et eget campingområde for hele YouthPlanet, rett ved badeanlegget. Man kan ta med eget telt eller velge å sove i et «hotelt» som vi ordner, mer om det videre i påmeldingen. Ta kontakt ved ønske om å sove i egen campingvogn. Lunsj og middag er inkludert i prisen. (Frokost og kvelds må man selv stå for). Brus og snacks kan kjøpes i kiosken og i YouthPlanets egne kioskvogn!

Ved spesielle behov
Meld ifra til leirsjef eller gruppeleder den første dagen, dersom du har spesielle behov eller det må tas spesielle hensyn. Ungdom som trenger ekstra tilrettelegging i skole vil også trenge ekstra oppfølging under leiren og må ha med egen ledsager.

DAGSPROGRAM:
Kommer snart
LINJEALTERNATIVER
                                            

  • Paintball – Grunnleggende teknikker og mye spill. Tillegg i pris på kr 100,-. Antall plasser: 50
  • Skating – Mye skating/sparkesykkel/rollerblades i en av Sørlandets beste skateparker på Lista. Antall plasser: 30
  • Dansing – For deg som har lyst til å ha det gøy med dans. Passer for nybegynnere og andre som synes dans er gøy. Antall plasser: 20
  • Gocart + trampolinepark – Gruppen deles i to hvor den ene gruppen kjører Gocart mens den andre er i tampolineparken, og så bytter de. Tillegg i pris på kr 200,-. Antall plasser: 50
  • Doing good – Deltakerne skal få hjelpe til med diverse behov på Kvinesdal eldresenter.  Målet er å vise kjærlighet og erfare hvordan det å følge Jesus kan vises i handling. Dette blir meningsfylt og gøy på samme tid! Antall plasser: 25
  • Frisebee golf & chill – Spill på bare ved Lista Adrenalinpark. Deltakere vil få utlevert disk, men det er mulig å ta med egen hvis man har. 

Pris: Kr 2400,-  Med medlemskap i TB Ung kr 2150,- . Tillegg for enkelte aktiviteter. Kr 200 for Gocart & trampolinepark og kr 100 for paintball. Valgene gjøres under påmeldingen.

FOR BARN MELLOM
2 OG 4 ÅR.
FOR BARN MELLOM
5 OG 8 ÅR.
FOR BARN MELLOM
9 OG 10 ÅR.
FOR BARN MELLOM
11 OG 13 ÅR.
FOR UNGDOM MELLOM
14 OG 18 ÅR.