fbpx

VISJON

Troens Bevis har i mange år jobbet for at mennesker som aldri før har hørt om Jesus kan få høre om Han, oppleve Han og bli kjent med Han. TB Ung er en misjonsorganisasjon for unge mennesker som bærer på det samme hjertet. Derfor jobber vi tett med menigheter og ungdomsarbeid i Norge, både med arbeidet internasjonalt men også for de unge i Norge som ikke kjenner Jesus.

Vi har satt oss to mål:
1. Alle byer og bygder i Norge skal ha minst et ungdomsarbeid
2. Alle ungdomsarbeid skal, på en eller annen måte, ha fokus på de unådde ute i verden

Bli en tb ung-ambassadør

TB Ung jobber for å mobilisere ungdomsarbeid og ungdommer til å engasjere seg i misjonsoppdraget – nasjonalt og internasjonalt. Vi samarbeider med ledere i ungdomsarbeidene som vil lede misjonsarbeidet på sitt sted. Disse kaller vi ambassadører.
Å være ambassadør innebærer tre ting:

  • Lede og organisere innsamlinger til misjon
  • Ha kontakt med misjonærene feltet
  • Være TB Ungs kontaktperson

Som ambassadør får du en gratis misjonstur til et av landene vi har arbeid i, og blir gjennom enkel opplæring trent opp i hvordan man på best mulig måte kan hjelpe sine ungdommer til å engasjere seg i misjonsoppdraget. Fordi vi ønsker å investere mye i ambassadørene våre har vi en ca. bindingstid på 2-3 år. Vi ønsker også at en ambassadører skal være mellom 16 og 30 år (med visse unntak). Vi vil at det vi investerer skal gå tilbake til menigheten og ungdomsarbeidet, så en ambassadører må ha en god og sunn tilkobling til sin lokale menighet. 

Vi vet at hvert ungdomsarbeid med sine ledere er unike, og derfor tilpasser vi hver avtale etter hva som blir best for deres arbeid. Høres dette interessant ut for deg så fyll ut søknadsskjema under! 

 

Er du ungdomspastor/-leder og vil høre mer om samarbeidet vårt, så ta kontakt med Zoé S. Kristiansen på zoe@tbve.no eller 473 09 640.